MathildaJohansson -

In the car!

DATUM:2012-09-23 TID: 10:27:30

Sitter i bilen påväg till Alingsås, ska hämta upp Rikard sen åker vi till IKEA!


Lördagkväll framför tv:n

DATUM:2012-09-22 TID: 21:05:06

Fördriver kvällen framför tv med lite gött godis. Man kan lugnt säga att jag är väldigt uttråkad, eftersom jag inte har gjort något "vettigt" idag och jag hade säkert kunna hitta på massa! Men men, sånt är livet ;)

Va med Emma och fotade förut faktiskt nu när jag tänker efter, så något har jag i alla fall hittat på även om jag verkligen inte ville följa med för att det va så jävla kallt ut, men vinterjackan, mössan och allt annat åkte så och jag åkte med ut utanför dörren! Men nu kommer jag inte blogga mer idag, så godnatt!


All bloggning och skit!

DATUM:2012-09-22 TID: 16:15:46
Hej igen, vet om att jag inte har bloggat sen den 4 september och jag säger alltid att nu ska jag ta tag i bloggningen igen, men det händer aldrig något, så nu tänker jag inte lova något för jag tänker prioritera allt jag gör så att jag inte stressar sönder mitt liv som jag gjorde förut!
 
Mitt liv är verkligen inte som förr, ny klass, ny skola, helt enkelt nya "grejer", men jag gillar det även om det verkligen inte är så perfekt som man vill ha det. Men men, det är inget att klaga över!  Dagarna är fyllda av olika saker som jag ska göra, igår skrev jag klart min uppsats om "Dagens Ungdom" och idag är det första gången på över en månad som jag bara kan ta det lugnt, jag är helt enkelt helt slut men har ändå lite krafter kvar..
 
Imon är det full fart igen, drar en sväng till IKEA, sedan kanske lite shopping, för jag och Emma vill ha nya jackor och sedan går bilen mot Torslanda för första matchen i serien i år! Men mer får ni inte veta nu ;)

Kollar träning

DATUM:2012-09-04 TID: 19:27:31

Hej, vet att det va lite länge sen jag bloggade men har inte haft tid eller ork som vanligt!

Just nu sitter jag och kollar på min träning... Och nu kanske ni undrar varför jag inte är med och då kan jag berätta att jag skadade min axel för två veckor sen, och nu när den nästan är helt bra så åker jag såklart på världens förkylning och skulle inte vara förvånad om jag har feber med.. Men har i alla fall tränat lite så jag har försökt!


RSS 2.0