MathildaJohansson -

Precis duschat!

DATUM:2012-06-19 TID: 12:43:40
Kom precis ut ur duschen, så nu ska jag ta och fixa mig lite, sen om någon timma tror jag att vi ska åka och hämta Olivia på dagis! Vi hörs senare!


Bloggar från mobilen!

DATUM:2012-06-18 TID: 22:00:28

Ligger i soffan och kollar på tv, är ganska trött så snart ska jag tvätta av sminket, gå och lägga och sen ringa Alex. Ja, det är lämin kväll det, vi hörs imon!

Tog bara en bild från mobilen!


Trött flicka.

DATUM:2012-06-18 TID: 11:40:43
Godermorgon!
Sitter i sängen och funderar på vad jag ska ta på mig för något. Värsta svårt för att så fort solen försvinner så blir det värsta kallt! :( 

Nä men nu måste jag ta på mig kläder, för vi ska in och hämta Olivia på dagis lite senare idag!
(Haha, bjuder på dom otroligt charmiga bilderna!)

Söndag 17/6

DATUM:2012-06-17 TID: 20:01:13
Jaa, vad har jag gjort nu idag då?
Inte så speciellt mycket om jag ska vara ärlig, det har typ varit en go slappedag. Har legat i soffan och kollat barnpogram med Olivia, sen lekt kiosk med henne, kollat när hon har cyklat och lite sånt. Aa inte så speciellt jobbigt som ni ser ;) 

Nu så ska vi ta och kolla på en film, vet inte vilken så det får jag se!

Goaste tjejen!

Godmorgon :)

DATUM:2012-06-17 TID: 11:13:02
Är la lite sådär trött om man säger så, somnade sent för att jag pratade med Alex i telefon och sen vaknade jag tidigt nu i morse... Har typ bara ätit lite frukost och tagit på mig lite kläder än så länge, sen vet jag inte alls vad vi ska hitta på idag, så ni kan inte få reda på något nu (a)

Sitter i alla fall i sängen med Charlie och han river ner precis allt! haha go bebis asså! Men vi hörs senare :)
Tack, jag vet att jag ser trött ut...

Halmstad nästa!

DATUM:2012-06-16 TID: 11:18:10

Ligger hemma i soffan nu och slappar, men om en stund åker jag ner till Halmstad! Stannar där i några dagar och så, vet inte riktigt vad vi ska göra men vi hittar nog på något! :)

Bild från begravningen igår.


Sol ute idag? :O

DATUM:2012-06-15 TID: 19:18:24
Oj oj oj asså, äntligen lite sol hela dagen! så underbart!
Vaknade halv 9 för att jag skulle fixa mig till kyrkan, för idag var det begravning för mormor. Tråkigt men så är det... :( Men jag måste säga att det var väldigt fint om det ska vara något positivt i det hela! När allt var klart så åkte vi hem till oss och åt mat och lite sånt, aa ni vet ;)
Har även varit en snabb sväng inne i Alingsås på potatisfestivalen, fast jag tror inte det heter så men skit samma... Jag var i alla fall där en sväng med Syrran, min kusin, hans barn och mamma o pappa. Men nu är jag hemma, så det blir la lite go mat om en stund, sen blir det fotboll senare på kvällen! GO SVERIGE! ;)

Bilden har ni sett förut men jag ser helt slut ut, så det får bli så :)




Sommarlov!

DATUM:2012-06-14 TID: 17:59:56
Äntligen är det sommarlov, fick det igår men jag hade fullt upp så det blev inget bloggande! I alla fall, så är det värsta gött att få vara ledig ett tag och bara slappa. Har inget jobb detta året och det är jag verkligen glad över! (berättar bara lite snabbt för jag ska åka och träna)

Som sagt fick jag ju lov igår och även jag är glad över det, så ville jag inte lämna klassen. Det va verkligen världens underbaraste klass, men en del av oss hamnar på samma skola så det är ju tur det och sen efter skolan tog några av oss en fika på Delli Delli så det va riktigt mysigt. :)

Dålig på att blogga? Ja!

DATUM:2012-06-10 TID: 23:58:01

Ligger just nu i sängen och ska snart sova! Imon är det kamp GA och jag är verkligen taggad till tusen! Det är en tävling på våran skola som man gör när man går i 9:an, man tävlar mot alla andra nior i lag och så ska man klä ut sig! Ååh det ska bli sjukt skoj i alla fall!

Sen på tal om något annat, så kanske det är lite konstigt att jag bloggar nu, men jag fick helt enkelt lust och jag ska försöka uppdatera mer nu när lovet börjar! Men nu måste jag sova, godnatt!


RSS 2.0