MathildaJohansson -

Kom 4?

DATUM:2011-09-30 TID: 16:03:05
Hej på er, nu är jag hemma, har tagit en dusch och ska snart ta något och äta...
Idag så var det Nolhagastafetten i skolan, och jag har för mig att vi kom fyra... inte jättedåligt i alla fall men sämre än förra ;) Så det har ändå varit en ganska chill dag!
Senare ikväll så ska vi till stationen för att Martin ska sjunga där så det blir skoj :)
Nu kommer en sak som alla goa kompisar borde vet och det är, så att min mobil spärrad för att TRE är hellt jävla CP! Aaaaaah får damp! Så om ni vill något så får ni ringa mig!<3
Men jag bloggar sen :)

Tjenare :D

DATUM:2011-09-29 TID: 16:40:30
Sitter på mitt rum med Joakim! Skoln va la helt okej idag och jag har inget att blogga om ;)
Träning sen men jag ska typ inte träna...
Ha det!

Haha hej!

DATUM:2011-09-28 TID: 17:39:46
Tack Frida för att du bloggade åt mig igår! jättesnällt var det :D
Och tack, för det lilla inlägget jasse! Heheh så går det när man är trött och inte tänker på att man ska logga ut :D
Men men, idag så hade vi elevens val eller vad det nu heter. Då satt jag och räknade matte och det var verkligen inte kul! Lite senare så tog jag, Jasse och Joakim en promenad hihii skojigt asså :)
Efter det så gick vi och käkade pizza som ni vet, sen satt vi på utbildningens hus i två timmar eller något :P
Nu ska jag ta och plugga lite! ha det!

Mwoahah

DATUM:2011-09-28 TID: 14:15:04

Tjaaa! Jasse här!
Thildutt är så smart och glömmer att logga ut så jag skriver lite här :)
Just nu sitter vi i utbildningens hus och lyssnar på gymnasium skit, förut åt jag och thilda pizza med Jocke as gött! Vi är klara om 1 timma snart så Pöss!
Jasminalterklev.blogg.se checka!


Frida gästbloggar!

DATUM:2011-09-27 TID: 17:54:14
Hej Mathildas fina läsare!
Ska bara berätta att thilduttt har inget internet så hon kan inte uppdatera här på bloggen just nu. Skit tråkigt men sant!
Om jag inte är helt borta så har Mathilda haft friluftsdag idag om det heter så? Haha idrotts grej iallafall. Shit vilken koll jag har, haha!

Tills Mathilda är tillbaka då? Ska jag vara snäll och kanske uppdatera lite åt henne? Det kan jag nog göra för hennes skull. Hon är gossiitjej!

Men nu ska denna proppmätta tjejen göra lite nytta!
Puss!

P.s. Jag gillar inte utropstecken ;) det ser ni väl? d.s.



En bild på oss från i sommras, då jag fortfarande var blond, hihi.

Godnatt :)

DATUM:2011-09-26 TID: 21:53:01
Nu ska jag nanna, puss på er! :)

:)

DATUM:2011-09-26 TID: 17:25:15
Hej på er, nu är jag hemma igen och har precis ätit. Skolan idag har la varit okej :)
Började med bild och det är ju chill, sen va det Spanska och då gick brandlarmet så brandkåren fick komma. Efter det så va det SO och sen slutade vi med matteprov. Hoppas att det gick bra i alla fall :)
När skolan va slut så gick jag, Jasse, Pierre, William Joakim, Jonas och Emma in till stan en snabbis och nu är jag här hemma! :D hihihi, träning om någon timma tror jag, bloggar senare ;)
har typ inga bilder men jag och Emma ska nog fota snart så då kommer det nya :)

Godmorgon :)

DATUM:2011-09-26 TID: 08:16:02
Om en stund så drar jag till tåget, ganska seg dag känns det som om det kommer bli :( Men men, träning sen på kvällen fast jag bloggar senare!


Tjenare!

DATUM:2011-09-25 TID: 16:31:00
Nu har jag precis ätit lite, spelade mtch förut så jag har typ inte varit hemma på hela dagen ;) Förlorade gjorde vi men aja... Nu ska jag fixa lite så bye! :)

Bästa kvällen på länge!

DATUM:2011-09-25 TID: 00:48:49
Hej på er, nu så har jag tagit på mig pyjamas och så. hihi :)
Åkte ju in till Alingsås förut som ni vet, där träffade jag Joakim och William. Hahah kändes som om vi gick runt i hela Alingsås typ, för att vi inte visste vad vi skule göra medans vi väntade på Pierre som kom senare. Haha goa killar är det! men men, när det blev mörkt så gick vi på Ljus i Alingsås som jag gjorde igår och hade skojigt :) och vid halv nio så tog jag och Joakim tåget hem till mig. Här hemma så chillade vi bara och åt lite mat men va fan, vi hade ju skoj ändå :D i alla fall så har jag haft en riktigt go kväll!
Love u guys!
Det hade kunnat bli ett längre och roligare inlägg men jag måste sova eftersom det är match imon.
kram, sov gott! :)
Old picture ;)

Förlåt!

DATUM:2011-09-24 TID: 15:23:40
Hej på er, förlåt för att jag inte har uppdaterat men jag har haft massa annat att göra!
Igår så följde jag med Arvid hem efter skolan, pluggade lite sen så gick vi på Ljus i Alingsås med Emma, Felicia och Mirran. Emma har säkert laddat upp bilder ifrån det på hennes blogg? aja. Sen på kvällen badade vi jacuzzi uppe hos våra grannar! riktigt gött var det :D hihih!
sen idag så har jag varit lite med maria och stått och kollat på när vi tog upp bryggorna. Skoj liv jag har va :)
Men men, just nu sitter jag och fixar naglarna sen lite senare ska jag antagligen in till Alingsås :)
Imon så ska jag till Partille för då är det match mot Sävehof, mer om det imon. kram :)

Godmorgon!

DATUM:2011-09-23 TID: 08:29:50
Sitter i skolan nu, har svenska och vi ska skriva något repotage fast det går typ åt helvete! (a) men just nu så sitter jag brevid två goa personer som dansar ;)
bloggar sen :)


Gitarr!

DATUM:2011-09-22 TID: 15:21:48
Hej, hann inte blogga i morse som ni kanske märkte!
Men nu är jag i alla fall hemma från skola, det har la varit en ganska go dag men typ ingen att berätta om. Så snart ska jag ta och äta något sen så ska jag städa mitt rum. Men just nu så sitter jag och försöker stämma min gitarr, inte jättelätt för jag har precis lärt mig så vi får se hur det går! :)¨
Ha det!

HEJHEJHEJ!

DATUM:2011-09-21 TID: 19:14:44
Nu ska jag plugga, va ledare förut för några ungar.. skojskoj!
sen har jag bara chillat tills nu. Har ganska ont i huvudet :( Men men jag bloggar imon för det finns viktigare saker att göra!

Godmorgon

DATUM:2011-09-21 TID: 07:10:11
Snart drar jag till tåget men jag måste hjälpa Emma så jag bloggar senare :)

Godnatt!

DATUM:2011-09-20 TID: 22:46:06
Nu ska jag ta och sova, träningen gick inte som jag ville idag. Sen har jag pluggat massa...
Skoj liv man har! VI hörs imon, godnatt :)

Tjena!

DATUM:2011-09-20 TID: 16:07:47
Nu är jag hemma och ska snart dra igen för att det är träning idag! sen klippte jag mig förut och nu ska ni få se hur det blev ;)
Före
Efter (dålig bild)

Sitter i skolan

DATUM:2011-09-20 TID: 09:16:04
Hej på er, sitter i skolan och bloggar från jasses iphone. Snäll är hon :D hihihi, just nu har vi svenska eller vi börjar snart. Efter skolan ska jag klippa mig, det behövs verkligen! Så ni kommer få så för och efter bild sen när jag kommer hem;) bloggar senare!

Hej på er...

DATUM:2011-09-19 TID: 20:16:39
Blev ingen träning för mig idag, ballade ur totalt för att jag är så jävla stressad :(
Så nu har jag och mamma suttit och pluggat massa, hahah lite skoj att jag är mycket bättre i engelska än vad hon är och typ många andra ämnen :D men nu ska jag, äta, duscha, kolla på idol och sen sova. Ha det, vi hörs imon :)

HOME!

DATUM:2011-09-19 TID: 16:33:11
Hej på er, nu är jag hemma efter en helt okej dag!
Fast när jag skulle dra till tåget så gick det åt helvete, fast det hade inte börjat bra heller xd för att Emma kom in vid 6 och säger till mig att gå upp när jag har sovmorgon, sen kunde jag inte somna om igen och när jag skulle gå upp så orkade jag inte, och det blev inte bättre utav att pappa kom och bankade på dörren o shit! xd så när jag väl kom upp så blev inget bra -.-' och jag va klar när det var typ 7-8 minuter kvar innan tåget gick så jag fick cykla som en idiot! och då tappar jag mitt halsband! hahah orkar inte!!
Men i alla fall så började vi med bild, blev klar med det jag höll på med men jag får säkert IG på det. (a) Efter det så var det Spanska och det gick la ganska bra antar jag, sen va det SO fast den var inställd så jag, Jonas, William och Pierre gick runt på stan lite, haha goa killar! :) Sista lektionen hade vi NO, fast då var det prov... Är det inte lite tidigt för det om man tänker efter? Vi har la bara gått i skolan i 4-5 veckor xd aja, men jag tror att det gick bra i alla fall :) Just nu så sitter jag i mitt rum och ska ta och plugga lite hade jag tänkt, sen lite senare så ska jag träna tror jag i alla fall, har ganska ont i min fot, men nu har jag fått en tid hos någon som ska vara bra :)
Fast nu så måste jag sluta, bloggar senare :)

Snart...

DATUM:2011-09-19 TID: 07:48:24
Snart eller om en stund så drar jag mig mot tåget... Börjar 9 idag så det är la helt okej :)
Bloggar när jag kommer hem ;)

Kan inte...

DATUM:2011-09-18 TID: 23:02:00
Kan inte hålla mig borta från bloggandet, men om jag inte bloggar varje dag så är det för att jag har jättemycket att göra! blir lite pressad utav det så det är därför det blir tråkiga inlägg och så...
Men i alla fall så var det seriestart idag! och det börjar bra för oss, vann med 25-14 ;)
Inte helt fel om man säger så, bra spelat asså! Dagen har tillbringats i handbollshallen, kollade lite på B-SSON innan vi skulle värma upp sen har jag kollat på mer matcher efter min egna och tjöta massa med Ninni och B-SSON. Så jag kan la säga att jag har haft en riktigt bra dag, men nu så ska jag göra klart min svenska och sen sova för imon så är det skola!
Godnatt, sov gott!

BLOGGPAUS!

DATUM:2011-09-15 TID: 07:18:16
Hinner inte... Kolla in någon gång ibland ändå!

Hej.

DATUM:2011-09-14 TID: 07:19:03
Blir inte mycket bloggande idag, efter skolan ska jag först till några ungar och vara ledare för dom sen direkt till golfen på en avslutning. vet inte när jag kommer hem men ha det :)

FOOOOD!

DATUM:2011-09-13 TID: 15:00:02
Hallå!
Nu har jag kommit hem från skolan och har precis tagit lite flingor! Det va la okej idag... Orkar inte en del saker bara. Men jag träffade min lilla Fridis och tjötade med henne, saknat henne hur mycket som helst! :( Älskar dig!
Men jag måste fixa läxor o skit nu sen är det träning, ha det!

HEJHEJ

DATUM:2011-09-13 TID: 07:17:08
Drar till skolan snart, ha det :)

...

DATUM:2011-09-12 TID: 20:52:25
Måste fixa skolsaker, träningen va riktigt go fast det regna som fan!
Ses imon! :)

Har...

DATUM:2011-09-12 TID: 16:24:41
Har precis ätit lite och nu ska jag plugga, skolan idag va la helt okej om man säger så.. Inte som riktigt dom roligaste lektionerna man kan ha men men. Om typ en timma drar jag antgligen till tåget för att det är träning, men jag ska parata med pappa och se om jag får träna eller om jag ska vila ;)
Ha det!

Godmorgon

DATUM:2011-09-12 TID: 07:52:12
Snart så drar jag till skolan, börjar 9 idag :)
Men jag bloggar när jag kommer hem :)

Tjenare :)

DATUM:2011-09-11 TID: 13:23:12
Har precis matat Charlie lite, mysigt mysigt!
Idag så ska jag och Emma hem vid 6 så jag bloggar när jag kommer hem :)
Bild som syrran har tagit

Läxa....

DATUM:2011-09-10 TID: 17:02:58
Nu har jag precis gjort lite läxa, visst är jag duktig även om jag inte är hemma? :)
Förut så drog vi in till stan en stund, kollade i lite affärer och sen gick vi o bowlade! riktigt skoj och mysigt :)
Vet inte riktigt vad vi ska hitta på sen men vi får la se :)

Godmorgon

DATUM:2011-09-10 TID: 09:50:26
Sitter i Halmstad och har precis tagit en dusch. Vi kom hit igår vid halv 6 tror jag :)
Vet inte vad vi ska hitta på idag men vi hörs!

Godmorgon!

DATUM:2011-09-09 TID: 07:04:29
Nu är jag klar för att åka till skolan, ganska go fredag är det med svenska, matte, idrott och musik. Så vi får la se, sen när jag har slutat så ska jag och syrran till Halmstad så vi får se hur mycket bloggande det blir i helgen:)

Cupkake!

DATUM:2011-09-08 TID: 15:36:55
Hej på er, nu är jag hemma från skolan! Har läxaor så nu ska jag ta mig en cupkake, sätta på musik och plugga :D senare så är det träning och sen packa för imon ska jag nog till Halmstad, yeeey!
Bloggar senare :)

Nu är jag tillbaka...

DATUM:2011-09-08 TID: 10:28:18
Nu är jag tillbaka igen och jag ska försöka hinna att uppdatera. Idag så börjar vi 12, så det är riktigt chill! fast vi har ea första lektionen så det känns riktigt ovärt att gå dit men vi måste i alla fall... Men jag bloggar senare när jag kommer hem :)

RSS 2.0