MathildaJohansson -

BLOGGPAUS... IGEN...

DATUM:2011-11-25 TID: 15:49:56
Jag måste ta tag i lite saker nu, hoppas att ni förstår mig!

Godmorgon Godmorgon ;)

DATUM:2011-11-23 TID: 07:54:59
Sitter i soffan, äter lite frukost och kollar på barnpogram (a) hihi, tycker att jag har riktigt skoj asså! nä men idag så börjar vi 9.40 så det blev lite sovmorgon. :) Aja, uppdaterar senare!

-.-'

DATUM:2011-11-22 TID: 14:42:41
Kom hem för några minuter sen och så. Har ätit lite, ska snart plugga en stund och sen blir det träning! aja, finns inget att blogga om så vi hörs!

Godmorgon :)

DATUM:2011-11-21 TID: 08:09:18
Nu har jag fixat klart mig, ska om en stund dra mig till tåget hade jag tänk och så. Får se vad vi ska göra idag, men jag bloggar senare :)

HATAR SPOTIFY!

DATUM:2011-11-20 TID: 21:00:13
Är så jävla trött på att mina låtar blir spärrade hela tiden, men jag orkar inte skaffa premium just nu så jag får la skylla mig själv antar jag! men men, idag så har jag och Emma varit ute och tagit kort, sen va det lite handboll på tv och så har jag städat mitt rum. Skoj dag va, aa jag vet :D hahah! imon är det skola, men vi ska ha temaveckor i tre veckor nu så jag får se vad vi hittar på ;)
Ha det! :D

Tog denna från hennes blogg för skojs skull! hihi :)

Godmorgon :)

DATUM:2011-11-20 TID: 11:39:26
Sitter i min säng och gör lite läxa... Väldigt roligt asså -.-' Ska snart ta en dusch men Emma blir typ aldrig kvar som vanligt och jag vill inte ta den andra duschen! men men,, bloggar senare ;)

Heej! :D

DATUM:2011-11-19 TID: 21:42:39
Nu är jag hemma! eller jag har varit hemma en liten stund men ändå. Idag gick jag upp vid 9, tog en dusch och fixade mig då sen vid halv 11 åkte vi och hämtade Emelie för hon o Emma skulle till Allum och jag till Porthälla gymnasium. :) Sen när vi hade varit där åkte vi till Göteborg för att jag ville kolla på Plusgymnasiet med och vi skulle ändå på bio. Och jag blev totalt kär i den skolan! heheh nä, men det känns som om den är grymt bra i alla fall! :D

Vid halv 3 så åkte vi och åt lite mat sen så släppte mamma och pappa av mig, Emma och Emelie på stan för vi skulle på bio som ni redan vet! Där träffade vi Signe och vi kollade såklart på Breaking Dawn och den va så jävla bra men jag ska inte berätta något! ;) Just nu så sitter jag och bara chillar, är ganska trött och så men vi hörs imon såklart! ;)

HOME!

DATUM:2011-11-18 TID: 16:28:58
HejHej! :)
Nu är jag hemma från skolan, har varit en riktigt bra dag tycker jag men jag är ganska trött! Vet inte alls vad som händer senare, men just nu ska jag bara ta det lugnt hade jag tänkt! Sen tänkte jag berätta vad jag önskar mig i år eftersom jag snart fyller år och sen är det inte jättelångt kvar till jul! hhaha :P

Detta vill jag ha då! I alla fall vad jag kommer på nu :D
• Piercing
• Pengar och presentkort
• Nya saker till rummet
• One Piece
• Saker till smink och hår
• Speciellt SNÖ örhänge
• Thomas Sabo smycke
• SHOPPINGDAG
• Cykel

Syrran som har fotat ;)

ONT I DET LILLA HUVUDET!

DATUM:2011-11-17 TID: 16:49:10
Hej på er, har precs ätit lite pannkakor och så. Senare ikväll är det träning men jag orkar inte träna... Är jättetrött och har ont i huvudet, så jag har ingen ork till det men jag måste typ. Sen sitter fåglarna i sin jävla bur och skriker så det gör inte saken bättre !
Aja, skolan har la varit okej som vanligt, prov på morgonen.. Hörförståelse i engelskan, inte skoj alls men jag hoppas att det gick bra! bara det att dom pratar brittisk engelska och det stör jag mig som fan på det eftersom jag är van vid amerikansk, men jag ska inte skylla ifråm mig på något för det är som det är...
Men men, sen va det SO, EA och sist Spanska har jag för mig. (a) men ni får ha det så bra!
Ibland vill man bara dra till något underbart ställe, det hadde inte varit helt fel just nu.. Snacka om att man saknar värmen och allt som fanns där!

Nu...

DATUM:2011-11-16 TID: 17:59:20
Nu har jag tagit en dusch, och fixat mig igen. Tog en springtur förut på 5 km eller vad det nu är, duktigt? ja! sen ska vi iväg till farfars grav om en stund, hade skulle ha fyllt år idag så pappa ville sätta några blommor på hans grav. Skolan idag va okej, lite seg men men. bloggar imon :)

Klippt mig

DATUM:2011-11-15 TID: 15:38:48
Hemma från skolan nu, klippte mig efter jag hade sutat och så. Blev riktigt bra som vanligt. Men ni får inte se någon bild för det är inte mycket skillnad eftersom jag bara tog bort det slitna :) men jag har fortfarande inget att blogga om så jag lovar att uppdatera när det händer något skoj!

Godmorgon

DATUM:2011-11-15 TID: 07:23:23
Sitter i soffan och ska snart dra till tåget, är hur trött som helst så orkar inte blogga nu för jag har ändå inget att blogga om.
Vi hörs senare! :)

Saknar! ♥

DATUM:2011-11-13 TID: 22:34:27

Fars dag...

DATUM:2011-11-13 TID: 16:18:44
Hej på er, idag är det ju fars dag så Martin och hans familj va hos oss förut, sen drog jag, Emma och mamma till Allum för vi skule koll på lite nya saker till handbollen typ. Och nu är jag hemma igen o har precis ätit, sen ikväll så är det match! halv 8 börjar den så det känns lite sådär segt men men, det är bara att tagga! :D
ha det!

...

DATUM:2011-11-12 TID: 17:43:07
INGEN LUST ATT BLOGGA! FÖRLÅT MIG...

hej!

DATUM:2011-11-11 TID: 18:05:14
Förlåt för att det är värsta dåliga uppdateringen men jag har absolut inget att blogga om! känns inte som om det händer så mycket i mitt liv just nu i alla fall så då är det svårt att ha något att blogga om när det är så. Men men, idag va det min sista dag på min prao, så på måndag är det skola igen. Denna veckan så har jag varit hos några frisörer i Lerum, riktigt goa människor va det och det har varit helt okej för det fanns inte så mycket att göra liksom. :( Men idag så kom min kära granne till mig och så fick jag fixa hennes hår så det var riktigt skoj! :) sen när jag skulle gå så fick jag en present! Och gissa vad jag fick!? :D EN LITEN ROSA PLATTÅNG OCH SEN ETT SPECIELLT SCHAMPOO OCH BALSAM! blev hur jävla glad som helst! :D:D:D
Hihihi, men vi hörs! ;)

Pallar inte....

DATUM:2011-11-08 TID: 17:12:12
Pallar inte blogga nu, orkar typ inte och sen har jag ingen lust heller... Ska i alla fall åka och träna on en stund!
Ha det bra!

Inte lite trött här -.-'

DATUM:2011-11-08 TID: 07:44:51
Godmorgon!
Om en stuund tar jag tåget till Lerum, det kommer bli en lååååång dag för jag är jättetrött! men jag har ändå sovit.... Aja, jag bloggar senare som nin vet :)

HejHej!

DATUM:2011-11-07 TID: 17:31:41
Nu ska jag uppdatera lite hade jag tänkt :)
Igår så var vi i Varberg, åt mat och så på ett ställe med min morbror, kusin, deras familjer och så. Aa, ni fattar! Sen så tog jag och Emma tåget in till ALingsås och kollade på fotboll o träffade Joakim! vid 7 eller något tog vi tåget hem igen. Nu vet ni det! :)
Idag så har jag varit i Lerum hos en frisör, kan säga att jag inte har gjort speciellt mycket men där ska jag vara hela veckan nu :) Sitter hemma i soffan i alla fall, och tar det lugnt för om en timma eller något så är det träning. Ute är det med och det är så jävla kallt! :( men men, så är det.. Ha det bra!
(tog en bild bara)

Godmorgon

DATUM:2011-11-07 TID: 08:01:59
Förlåt för att jag inte bloggade igår, men det kommer ett inlägg senare så ni bara vet. Ska dra mig till Lerum om en stund, ska praoa där hela veckan hos en friör. Skojigt asså! Nä men jag bloggar senare när jag har tid, vet inte hur länge jag ska vara där och så, så jag vet inte när jag kommer hem ;)
Ha det!

Förlåt för att...

DATUM:2011-11-05 TID: 19:09:55
Förlåt för att jag inte har uppdaterat så mycket. Men jag har inget att blogga om just nu liksom så det är lite svårt! Men men, igår så drog jag och hämtade Linnea. När vi kom hem så drog vi ut och tog lite kort, Emma har dom på hennes data så ni kan inte få se några om ni inte går in på hennes bogg: http://photoodreams.blogg.se/ . Jag är inte jättenöjd men ändå. ;) Sen när vi om in igen så la vi oss i soffan och bara chillade, lagade lite mat och så. På kvällen kom Ulla och Peder ner till oss. Sen så kollade jag, Emma och Linnea då på Idol, och efter det så satte vi på en film!

Idag så vaknade jag först vid 9, så då låg jag och Linnea och pratade lite innan vi somnade om, sen ringde mormor vid 10 så då var jag tvungen och springa upp o svara sen kunde jag inte somna om! blev hur jävla sur som helst då! aja, vi gick upp och la oss i soffan igen, sen vid två så åkte hon hem och jag o Emma tog tåget till Alingsås för att vi skulle kolla på när Joakim spelade cup :) tyvärr så förlorade dom men han spelade riktigt bra tycker jag! Efter hans match så satt han och jag o tjötade lite innan han skulle hem, sen satt jag, Emma och Jonte kvar och kollade på lite matcher. Skojigt asså! :) Men nu är jag hemma igen och vi ska nog äta om en stund eller snart! Imon så ska vi till Varberg så då kommer jag antagligen inte blogga, fast det kanske ni fattar?

Men ni får ha det så bra, så hörs vi när vi hörs! :)

Ninni! :D <3

DATUM:2011-11-04 TID: 14:47:33
Ligger i soffan och chillar med Ninni och Emma, förut va vi ute i skogen och tog lite kort sen har vi ätit lite go pizza. Men det finns inte så mycket att blogga om så jag uppdaterar senare! :)

Godmorgon (a)

DATUM:2011-11-03 TID: 12:09:47
Är hemma nu, sov hoos Ulla och Peder inatt med Maria och Emma. Ska snart hoppa in i duschen men min kära syster blir fan aldrig klar! men men... Idag så ska jag tillbringa dagen med Maria, sen blir det antagligen träning på kvällen! :)
Aja, bloggar senare :)

Sitter...

DATUM:2011-11-02 TID: 19:45:14
Sitter i soffan med Maria och emma, ikväll så blir det lite filmkväll hade vi tänkt! :) Idag kan man la bara säga att vi har mest tagit det lugnt. Haha har världens träningsverk från igår så är jag ganska stel med, men men så är det iband! aja, bloggar imon!

MonMon! :)

DATUM:2011-11-02 TID: 11:25:50
Sitter i soffan med Mariaa! :D hihi vet inte vad vi ska hitta på idag, men just nu kollar vi på tv. Bloggar sen :)

Godnatt :)

DATUM:2011-11-01 TID: 22:58:37
Nu säger jag godnatt till er på bloggen, har varit och tränat fys ikväll så jag har redan hoppat i säng. Men jag ska ändå vara vaken ett bra tag till! :) Just nu sitter jag med en skål flingor i mitt rum, sen ska jag bara sätta på lite go musik så är jag klar :)
Men vi hörs såklart imon! godnatt! :) <3

Godmorgon? :)

DATUM:2011-11-01 TID: 14:43:50
Hej på er, vaknade ganska sent idag, fast inte såhär sent asså! ;)
Har tagit en dusch, städat mitt rum, fixat djuren och ätit lite mat... Just nu så sitter jag inne i mitt rum, på mitt golv, med ett glas med äcklig mjölk i, och lyssnar på lite musik. Ska ta och fixa en sak till idrotten snart hade jag tänkt. Även om det är lov, lika bra att bli klar med det känner jag! (a) Visst är jag duktig? :D Nä men senare är det träning och lite sånt sen får jag la se vad jag ska hitta på ;)
Aja, bloggar senare. Ha det bra! :)
TROR DU PÅ MIG NU JOAKIM? :D <3 (dålig bild)

RSS 2.0