MathildaJohansson -

Nu ska jag berätta vad lilla jag har gjort idag :)

DATUM:2011-10-31 TID: 20:30:24
Hej på er!
Vaknade vid tio eller något, tog då en dusch och fixade mig. Drog sen in till Alingsås som ni vet vid ungefär tolv. Där träffade jag min underbara vän Joakim, och vi gick en sväng till Maxi och sen gick vi vidare hem, till han och satte oss och kollade på en film! :) Sen gick vi och mötte William och Jonte för dom hade typ "gått vilse" kan man säga. ;) Men men, vid halv fem så tog jag tåget hem igen för jag skulle träna och det har jag gjort nu. :) Tyckte faktiskt att det gick bra med! hade lite ont i foten och så men jag orkade inte bry mig, som vanligt... Just nu sitter jag och kollar lite på tv, men ska snart ta en dusch och efter det äta lite.
Aja, nu får ni ha det så bra så ses vi imon! :)

Förlåt!

DATUM:2011-10-31 TID: 11:58:13
Ja jag vet att jag är dålig på att uppdatera, men nu ska jag in till Alingsås så jag hinner inte blogga!
Ha det ;)

Tjenare!

DATUM:2011-10-29 TID: 21:55:52
Har precis tagit mig ett glas med cola! så jävla gott (a) go musik är på med, så jag ska ta och städa miitt rum lite. Hahah roligt jag har på en lördag va!? ;) nä men jag är jättetrött och inte har något att göra så varför inte liksom? :D tänkte fixa lite med mitt hår sen, men då kom jag på att det intte är lika långt längre :(  vill ha tillbaka det gamla som jag kunde göra vad jag ville med! men men det växer la ut snart hoppas jag... Eller det har jag bestämmt att det ska göra! (a) Bloggar imon sötisar!
Lite skillnad är det ändå? :(

Match

DATUM:2011-10-29 TID: 12:50:20
Kom hem från Alingsås för en stund sen, har varit där och spelat match nu på morgonen och så, vann gjorde vi med 11-12. Orkar inte kommentera eller något mer. Aja, nu ska jag la bara slappa och ha det gött för jag är jättetrött! Vet typ inte vad som händer mer idag, så det bev la inget roigt inlägg men aja ;)
Ni kan få se några bilder från Mexico förra året, saknar det gör man verkligen!

bloggar...

DATUM:2011-10-28 TID: 22:32:28
Hej på er, jag bloggar imon. Är för trött för att göra det nu :(
Godnatt!

Göteborg

DATUM:2011-10-27 TID: 18:29:28
Hej på er!
Idag så har jag inte varit på prao eftersom jag hade fått ny tid på sjukhuset. Så jag fick lite sovmorgon coh sen va jag och mamma i Göteborg vid tjugo över 10. Vi åkte till ett speciellt ställe och där där fick jag träffa en doktor som kollade på min fot, fick sen testsa ett par spciella inlägg så det förhoppningsvis ska blir bättre, och jag fick även en övning som är så jävla mesig men sjukt svår! haha (a) men i alla fall så gick det riktigt bra, fast jag får inte ha klack tills allt är bra men foten, men det får jag la leva med antar jag...
Aja, när vi var klara så gick vi och shoppade lite mamma och jag, det blev en ny parfym, smink, skor och BH. Hihi, vid ett så gick vi också och åt lite lunch innan vi skulle åka hemmåt. Men då körde hon mig till konfan eftersom jag är "ledare" där så där har jag varit en stund och så. Men men ska snart dra till träningen tror jag så ni får ha det bra! :)

Massage

DATUM:2011-10-26 TID: 16:31:18
Har precis fått massage utav mamma, så jävla gött va! om typ 30 minuter drar vi la hemmåt tror jag. Vill verkligen hem för det är ganska segt här! Idag så har jag gjort samma sak på paron som dom andra dagarna så det är inte så mycket att berätta ;) Imon ska jag till sjukhuset igen och så, så jag är ledig hela dagen! hihi, ganska gött tycker jag! men men, nu ska jag kolla på lite saker ;) ha det!

Hemma...

DATUM:2011-10-25 TID: 20:39:20
Är hemma nu och ska ta en dusch, fast Emma blir aldrig klar och om jag tar den andra duschen så får jag inget varmt vatten! aja, förlåt men jag har ingen ork till att sätta mig och blogga idag... :(
Är helt slut och vill bara sova!
Ha det bra, vi hörs imon..

Trött bara så ni vet ;)

DATUM:2011-10-25 TID: 15:26:22
Hej på er, sitter på mammas och pappas jobb igen, slutade vid tre sen är det träning vid halv 6.
Orkar inte blogga just nu riktigt för jag är helt slut. Uppdaterar när jag kommer hem men nu kan ni få se några goa bilder :)

Godnatt :)

DATUM:2011-10-24 TID: 22:16:17
Är helt slut så jag ska ta o gå och lägga mig. Upp tiidigt imon och så med. Aja, bloggar när jag kan ;)

Prao!

DATUM:2011-10-24 TID: 15:14:10
TjenareTjenare!
Nu sitter jag på mamma och pappas jobb och har tråkigt, praoar en liten bit där ifrån och så. Är typ helt slut för jag har lagat mat, bakat, diskat, severat och städat idag.... Träning senare men jag kanske bloggar ikväll ;)
Hahaha, kolla vad jag hittade på pappas data! Visst va jag söt? xd

Missnöjd som fan!

DATUM:2011-10-23 TID: 19:23:54
Sitter inne på mitt rum och har tråkigt, spelade match förut och vi vann den med. Fast jag är inte nöjd med mitt spel och så, är riktigt missnöjd rättare sagt! Fast det är kanske inte jätte konstigt på grund av några saker... Men men 25-10 tror jag att det blev i alla fall så det är bra. :D
Båda brorsorna har varit här hemma en stund idag fast bara Martin och Linda är kvar nu sen kom precis några grannar ner så jag kan inte blogga mer nu ;)
Imon ska jag på prao så vi får se när jag bloggar!
Tog bara något random foto

Moooorning!

DATUM:2011-10-23 TID: 10:06:33
Nu har jag och min kära syster varit inne och grattat pappa för han fyller år idag! Senare så drar vi till Förbo för att sitta i sekitariatet eller något sånt tror jag, men jag har också match sen, så jag ta ta och fixa lite grejer!
Ha det bra!! :D

Godnatt!

DATUM:2011-10-22 TID: 23:43:15
Ska ta och ta bort allt smink, sen hoppa i säng! imon är det match så jag måste vara pigg, fast matchen är ändå på eftermiddagen men skit samma. Jag måste sova ;)
Kom hem från Mirran för en liten stund sen så ni bara vet. Har kollat på film och haft det lite gött och så. Aja, bloggar imon godnatt!
Miss this girls! <3


Tjenare.

DATUM:2011-10-22 TID: 16:24:59
Ska snart ta och städa mitt rum så detta blir inget långt inlägg. Idag så va jag och mamma hos mormor en stund innan vi skulle till Alingsås. Fixade några saker där och sen har jag fixat lite här hemma och varit ute o sålt saker för laget -.-' skojigt va! aja, bloggar imon! :)

...

DATUM:2011-10-21 TID: 19:38:26
Har ingen ork eller lust att blogga, ha det bra!

Trött som fan och...

DATUM:2011-10-20 TID: 18:50:05
Trött som fan och det blir ingen träning för mig idag, fan också :( men ska dit och kolla i alla fall...
Skolan idag pallar jag inte prata om, bara så ni vet. Men jag kan i alla fall berättta att jag har världens bästa vänner! <3
Sitter just nu och äter lite frukt och har tråkigt, skoj liv va ;) nä nu ska jag inte tråka ut er mer.
Ha det bra så hörs vi imon! :D

MUSIC IN MY HEART!♥

DATUM:2011-10-19 TID: 18:10:12
Tjenare!
Kom precis hem och lyssnar på världens bästa låt! det är helt sjukt hur lite musik kan göra en så jävla glad! älskar det verkligen, men i alla fall så har skolan varit ganska okej, sen har jag precis varit ledare för några ungar så jag är helt slut. ;)
Måste plugga för det är ännu ett prov imon, FML asså! hihi men ni får ha det så bra! :D

Ett gått skratt förlänger livet?

DATUM:2011-10-18 TID: 22:23:48
Hahahaha i så fall kommer jag leva länge!  hihihihi, pallar inte. Godnatt! :D

Trött på skolan? JA!

DATUM:2011-10-18 TID: 15:51:57
Hej på er, nu har jag suttit och pluggat matte nu sen jag kom hem. Har prov imon fast jag ska inte göra det, men men. Skolan har la varit okej som vanligt fast det händer typ inget alls. Tur att jag ska vara borta från den i tre veckor nu. Prao och lov, inte helt fel asså! :D är så jävla trött på att vara där när inget händer typ. hihihi (a)
Ska dra mig till träningen sen, ska försöka träna hade jag tänkt. Får se hur mycket jag orkar för allt är inte som det ska med mig idag eller vad man nu ska säga. Ena stunden är jag hur jävla varm som helst sen blir jag jättekall och börjar frysa. Heheh men så får det vara :)
På tal om ingenting så måste jag säga till syrran att ta nya bilder på mig. Eller vad tycker ni? Har bara massa bilder som ni har sett flera gånger, och det är ju inte så bra alltid.. Men hon är ju i Ulricehamn deenna veckan, så jag får la klara mig antar jag och ni får se alla bilder som ni redan har sett, hihi aja... Nu ska jag byta om, ha det bra alla goingar! ;)

Home sweet home!

DATUM:2011-10-17 TID: 17:11:17
Sitter i soffan och har precis pratat med sjukhuset, för dom ville ställa lite frågor till lilla mig. Var ju där förut idag och så som ni vet. Riktigt treviligt asså, eller inte :) Sen va det ju skola men jag orkar typ inte berätta något, för allt är dom ddet alltid har varit. Tråkigt, men det är tur att jag har världens goaste vänner! :D Men det blir ingen träning för mig idag men nu ska jag inte blogga mer för jag har saker att göra. Ha det bra! :D

Godmorgon

DATUM:2011-10-17 TID: 08:12:52
Drar till sjukhuset nu för att kolla m in fot, sen bir det skola. ha det!

kommer inte på någon RUBRIK!

DATUM:2011-10-16 TID: 12:29:09
HejHej!
Sitter på mitt golv i mitt rum med go musik på! Som ni vet så bloggade jag inte igår men jag tänkte ta och berätta vad jag hittade på ;)
Gick upp vid 8 för att vi skulle till Varberg och spela match, det gick inte bra men orkar inte bry mig just nu. hehe (a) Efter matchen så tog jag och Emma en dusch, sen fixade vi oss i bilen påväg hem, för att vi skulle till Alingsås och gå på bio med Jonas, Joakim, William och Bessou! vi kollade på johnny english reborn, sen efter det dorg vi oss till Jonte en stund :D sen senare på kvällen så drog jag, Emma, Joakim, Jonas och Jonte hem till oss där vi satt och tjötade! Riktigt go kväll va det! <3
Idag vaknade jag vid 10 tror jag, kommer inte ihåg. Då tog jag en dusch, åt lite frukost och städade mitt rum plus min sida av min och Emmas Walk In Closet. Duktigt tjej! sen om en stund eller så ska vi till Ulricehamn för Emma och Signe ska vara där i några dagar och plocka potatis eller något sånt! hahahahah! men vi ska också kolla på handboll ;)
Aja, ska plugga lite nu, har prov och sånt skit i veckan nu igen som alltid typ :( ha det!

Hejsan!

DATUM:2011-10-14 TID: 17:50:39
Dålig uppdatering just nu, men jag har lite annat som jag måste ta tag i. Skolan idag va ganska chill idag, hade håltimma i två timmar eller något sånt ;) så då va jag med William, Joakim, Jonas, Bessou och Linus. hihi!
Men nu måste jag städa mitt rum och sen ska jag äta. ha det!
Hahah bild från 7:an, love u girl! :d <3

Hej på er.

DATUM:2011-10-13 TID: 07:09:36
Alla har precis åkt så jag sitter hemma helt själv, det gillar vi inte. :(
Ska dra till tåget om en stund men nu ska jag mata djuren så ha det bra!

Drar till tåget snart.

DATUM:2011-10-11 TID: 07:27:06
Godmorgon, nu har jag fixat mig snart ska jag dra till tåget. Bara två lektioner eller något sånt idag sen drar vi till Göteborg! men nu måste jag sticka, ha det! :)

NattiNatti!

DATUM:2011-10-10 TID: 22:20:23
Nu ska jag ta och borsta tänderna sen hoppa in i mitt rum till mig goa säng. Är ganska trött i alla fall...
Träningen förut gick ganska bra tycker jag, är lite seg i benen efter helgen men det gick bra ändå :) nu så har jag suttit med min engelskaläxa sen jag typ kom hem, trodde att jag gjorde färdigt den förut men sen frågade jag Joakim hur mycket vi skulle skriva och då var jag långt från klar! hahah hade inte ens skrivit ett halft A-4 och det skulle vara ett helt så det har jag gjort nu. Men men, bloggar imon ;) Godnatt!
Hahah jag är såklart snyggast när jag pluggar! TUMMEN UPP FÖR MIG!!!!

CP MOBIL!

DATUM:2011-10-10 TID: 16:29:22
FÅR SERIÖST DAMP! VILL HA EN NY MOBIL NU!!! OCH SÅ RÅKADE JAG TRYCKA BORT INLÄGGET OCH DET SPARADES INTE SÅ FML! :(
Ska plugga nu sen träna skoj asså.
Idag va det prov och jag hoppas att det gick bra, sen fick vi dissikera ett jävla koöga så sjukt äckligt var det! :( Aja, ha det bra!

Godmorgon på er!

DATUM:2011-10-10 TID: 08:21:34
Jag drar till skolan om typ fem minuter! Prov idag med, inte skoj alls! :(
Bloggar senare...

Trött? Ja!

DATUM:2011-10-09 TID: 20:03:28
Hej på er, idag så var jag uppe vid sju för att vi skulle vara i Uddevalla klockan nio. Och jag är ju världens piggaste tjej på morgonen, eller inte! men men, idag blev det en vinst och en förlust, totalt två vinster och en förlust, så det är ju bra ;) Men jag tycker att vi har spelat riktigt bra denna helgen! och så gick vi vidare till steg tre! :D
När jag kom hem så fixade jag mig sen har jag bara gjort massa saker från skolan, typ prov imon och sånt :(
Aja, jag bloggar imon!

Hemma!

DATUM:2011-10-08 TID: 17:56:56
Hej på er alla söta läsare nu är jag hemma igen! :D
Matchen som vi spelade förut vann vi och det kändes riktigt gött, sen är det två matcher imon och dom ska vi ju såååklart också vinna! :D om bara några minuter så ska vi nog upp till våra grannar och så, så jag har precis sminkat mig och sånt ;)
Bloggar imon mer imon, kram! <3

SM !

DATUM:2011-10-08 TID: 10:59:15
Drar till Förbo om en stund, sen vidare till Uddevalla för att vi ska spela SM där idag!
Tagga! :D
Bloggar när jag kommer hem igen ;)
(Trött tjej!)

Har inget liv typ!

DATUM:2011-10-07 TID: 22:25:17
Pallar inte blogga har inte tid eller något! förlåt!
Lägga ner bloggen?
SM imon, tagga! godnatt!

FÖRLÅT

DATUM:2011-10-06 TID: 16:15:32
Men jag måste plugga så jag bloggar sen!

Tired

DATUM:2011-10-05 TID: 17:23:02
Hej på er, har precis ätit lite och nu ska jag börja plugga -.-' har hur jävla mycket som helsst just nu :O det känns som om jag bara sitter och pluggar hela tiden? kan man inte få ha lite fritid eller?! :(
Men men, skolan har la varit chill ändå, började med idrott, sen spanska, EA, mentorstid och sist slöjd. när vi hade slutat så drog jag. Jasse upp till musiken för att det är ju lucia i skolan och såklart ska man vara med ;D hahaha! nä men nu ska jag plugga, ha det :)

Dålig uppdatering.

DATUM:2011-10-04 TID: 21:19:33
Hej på, är riktigt dålig med att blogga just nu... Har så mycket att göra hela tiden så det kommer inlägg när det kommer! okej? :)

Massage! <3

DATUM:2011-10-03 TID: 21:50:53
Ska få massage utav mamma nu för att jag är stel och har ont efter träningen! bloggar imon.
Godnatt ! <3

Tjenare Tjenare :D

DATUM:2011-10-03 TID: 17:57:07
Nu sitter jag hemma i soffan framför våran tv i mina söta små träningskläder. Hihih gulligt va! :D
Dagen började inte bra kan jag börja med att berättade, har ju sovmorgon på måndagar och när jag kom upp så hade inte pappa fixat frukost till mig, men han fixade det sen ändå så snäll som han är. (a) Sen när alla hade åkt å var jag ensam hemma och helt plötsligt visste jag inte vad jag skulle ha på mig så jag blev hur jävla frustrerad som helst. Sen gick jag och sminkade mig o fixa håret som man brukar göra, då såg jag att jag hade fått ett sms och där stod det att alla tåg var inställda så jag fick damp för det för då va det bra tio minuter kvar till bussen skulle gå, så då fick jag cyckla till bussen som sen är tio minuter försenad! hahahaha orkar inte! xd
men men, dagen började med bild, sen va det spanska, SO och NO så det är la inget att berätta mer om.
Och nu ska jag snart åka och träna så ni får ha det så bra! :)

...

DATUM:2011-10-02 TID: 17:29:28
BLOGGAR IMON!

Godmorgon :)

DATUM:2011-10-01 TID: 10:53:07
NU sitter jag i soffan och har typ precis ätit frukost. Dagen blir la ganska chill tror jag, mamma och pappa ska iväg med våra grannar så vi får la se vad jag, Emma och felicia ska hitta på :) Sen fungerar mobilen igen så att alla vet :D
Bloggar senare!

RSS 2.0