MathildaJohansson -

Nytt i garderoben

DATUM:2013-01-31 TID: 16:09:02
 

Droger

DATUM:2013-01-31 TID: 10:04:47
Har just nu Hälsopedagogik och håller på med ett litet arbete om droger. Alltid kul, haha... Nä, men det är ganska roligt att jobba med. Ska redovisa det sen också så nu är det dags att jobba!
 

En go fruktsallad

DATUM:2013-01-30 TID: 16:23:30
Kom hem från Göteborg för en stund sen och har nu fixat en go fruktsallad och äpplen med kanel. Gott, gott! Har också för en gångs skull inte så mycket att göra så jag hade tänkt ta det lite lugnt, verkigen inte helt fel efter att gått runt i några timmar!

Göteborg...

DATUM:2013-01-30 TID: 11:30:00

Sitter just nu i skolan men ska snart ska hela klassen dra sig in till Göteborg för att typ ha redovisningar på olika ställen... Inte så taggad på det, men men!

Åååh, saknar sommaren!


Lång dag

DATUM:2013-01-29 TID: 22:10:17

Ligger i soffan just nu och bara tar det lugnt. Idag har det varit en lång dag då jag först inte kunde sova för att jag hade så ont i kroppen och vaknade så fort jag rörde mig.. Men i alla fall så började jag tjugo över 8 och slutade vid 5, då var det att åka direkt till träningen och när jag kom hem va klockan nästan 8. Tog då en dusch sen ställde jag mig och lagade middag för att mamma och pappa inte är hemma ikväll, sen fixade jag min redovisning till imon och efter det har jag legat i soffan med lite godis, tyckte jag va värd det efter idag! Men som sagt, full fart på dagen, inte helt fel ändå men det ska bli skönt att få sova!


Skola

DATUM:2013-01-28 TID: 10:21:29
Sitter i skolan och väntar på att min kommunikation ska börja. Har ganska chill dag men ska på ett möte sen halv 4 och slutar halv 3 så det är ju lite segt, men men... Har även väldigt ont i kroppen från matchen igår, åkte på en ganska bra smäll igår men hoppas det går över tills imon när det är träning igen!

Vinst!

DATUM:2013-01-27 TID: 22:19:39
Så underbart! Vann matchen förut med 14-13, inte så många mål men vi vände med 5 bollar i underläge mot deras toppade lag och orkade hålla i det matchen ut. Man kan inte vara annat än nöjd! Och nu taggar vi SM steg 3 nästa helg i Ystad!
 
Skola imon, så det är dags för mig att sova... Godnatt!

Handboll hela dagen♥

DATUM:2013-01-27 TID: 12:48:00
Matchkläder på
Väskan packad
Håret uppsatt
Sminkad
 
Dagen kommer bestå av massa handboll, drar mig till hallen om en stund för att först kolla på herrarna, senare damerna och sen ska jag spela själv. Underbart!

Hos Rikard

DATUM:2013-01-26 TID: 21:52:17

Sitter just nu i Rikards säng och äter godis, medan han sitter vid sin data, hehe..

Spelade även match förut, men den förlorade vi med 4 bollar. Lite segt, men vi tar nya tag för imon är det dags igen, fast med a-flick!


Åååh, jag bara älskar mina grannar!

DATUM:2013-01-25 TID: 22:39:00

Har grannarna nere på middag ikväll, mysigt! Dom har varit utomlands nu i vinter, bland annat i New York och vi har passat deras djur så dom hade lite presenter med sig till mig och Emma. Fick saker från affärer som jag bara älskar, ååh är så lycklig just nu!

Tog bilden från Emmas blogg, http://photoodreams.blogg.se/


Drar mig till skolan

DATUM:2013-01-25 TID: 08:51:11
Godmorgon!
Ska dra mig till tåget nu, börjar 10 idag så det är inte helt fel!
Men jag måste dra nu, uppdaterar senare!

Jävla västtrafik.

DATUM:2013-01-24 TID: 12:32:29

Ååååh, fan vad irriterad jag är... Går till tåget och kommer dit typ 3-4 minuter innan det ska åka, så kommer det in, släpper av folk, stänger dörrarna och åker sedan iväg igen, utan mig.. Fan asså,inte okej när det till och med kommer tidigare än vad det ska!


Gatubarn i Brasilien

DATUM:2013-01-23 TID: 09:46:01
Sitter just nu i skolan och skriver en uppsats om gatubarn i brasilien. Helt sjuk hur dom lever, blir riktigt irriterad. Älskar verkligen landet men fattar inte man kan behandla barn så... 

Matte

DATUM:2013-01-22 TID: 08:49:46
Första lektionen för dagen är matte, lite halvt segt att starta med den men men! Fick bra betyg på provet jag gjorde så nu är jag glad! (a) Slutar 16.50 idag och drar direkt till träningen så det blir lite tid till bloggning!
 
Här är även en bild på det jag köpte i helgen!

Kostschema

DATUM:2013-01-21 TID: 20:17:53
Har hållt på med plugg ända sen förra inlägget och jag är fortfarande lång ifrån klar.. Har pluggat massa kommunikation och nu gör jag ett kostschema, inte helt fel faktiskt måste jag erkänna!
 
Haha ser väldigt trött ut, och det är jag så bjuder på bilden...
 
 

Music in my ears

DATUM:2013-01-21 TID: 15:47:00
Kom precis hem och har fixat lite smoothie, färskpressad juice och äpplen med kanel på och satt på lite musik. Passar bra för nu ska jag börja plugga. Har missat en hel del så nu är det bara att ta tag i det!
 
Annars har dagen varit bra, skulle bloggat i morse men hann inte innan jag skulle till tåget och i skolan kände jag att jag inte hade riktigt tid.. Men men, så kan det vara!

Polkagris!

DATUM:2013-01-20 TID: 21:04:18
Söndag kväll vilket betyder att det är skola imon.. Inte så speciellt taggad, men men.
 
Smsade i alla fall Rikard förut så har varit med honom hela dagen. Kan inte säga att vi har gjort så mycket, jag satt med lite uppgifter från skolan sen va det lite mat och direkt efter det la vi oss i soffan framför lite handboll som gick på tv. Inte helt fel på en söndag faktiskt! Och en sak man inte får glömma, mina underbara grannar kom ner med en polkagris från Gränna förut. Såååå gott!
 

Äpple med kanel.

DATUM:2013-01-20 TID: 12:24:58
Sitter i sängen nu med lite frukost, så skönt är det att kunna äta ordentligt igen efter denna veckan! Har också delat ett äpple och lagt massa knael över och jätte lite socker, kanske inte låter så gott men jag älskar det! Speciellt när man är lite sugen på något sött.
 
Idag så är det lite plugg för min del, lika bra att börja göra det jag har missat så det är bara att sätta igång... Sen kanske jag träffar Rikard om tiden finns, vi får se!
 
Haha, det kanske inte ser så gott ut heller, men det är det!

Kväll= Kvällsprat!

DATUM:2013-01-20 TID: 00:06:06
Sitter just nu i sängen och skypar med Rikard, men ska snart ta upp min engelska och göra om den.
Duktig tjej jag vet! 
 
Bjuder på bilden på nyårskyssen♥


En sväng till Alingsås!

DATUM:2013-01-19 TID: 15:44:28
Började dagen med en riktigt go dusch sen bar det in till Alingsås med hela familjen. Kollade i lite affärer åt lunch och handlade mat!
 
Köpte nog mitt livs idiotiska köp idag också och billigt var det inte heller, men kände bara att jag va tvungen att ha den! haha... Det va typ ett linne som är krämvit kan man säga, med en liten volang länst ut på armen, sen en liten väst till och ett halsband. Inte så lätt att förklara men det kommer bli as snyggt till sommaren när jag blir brun och kan visa bild på den snart, men inte nu!
 
 

Fredag♥

DATUM:2013-01-18 TID: 19:47:41
Har varit sjuk sen i måndags så det förklarar nog varför jag inte har uppdaterat! Har hållt mig hemma i soffan hela veckan med mitt täcke och nästan bara sovit, men nu känner jag mig mycket bättre!
 
Kvällen blir lugn, bara att fortsätta slappa och ha det bra. Skulle egentligen bli en tidig kväll, för att jag har en
match imon, men den får jag hoppa. Riktigt ont gör det men det känns inte värt att ta risken även om jag var riktigt sugen på det, hehe..
 
Har inte några nya bilder att bjuda på tyvärr...

Ingen match...

DATUM:2013-01-13 TID: 18:36:00
Hahah nu ska jag berätta!
Skulle som sagt spelat match nu mot Partille men när vi kommer dit så är inte hallen öppen. Så vi står där och väntar. Det går tio minuter, 30, 40 och tillslut har vi stått där ute i över en timma och det andra lagets tränare har inte kommit. Tillslut kommer han och ber om ursäkt att han är sen men han har ingen nyckel så vi kommer fortfarande inte in, men tillslut får vi komma in i deras klubbhus och sätta oss så länge. Men tillslut bestämmer vi att inte spela matchen utan göra det på tisdag i våran hall. Men vi tycker att dom skulle ha lämnat wo för detta är inte okej.. I alla fall så det var bara att åka hem igen... SÅ jävla dåligt är det asså, plus att dom säger att det inte är deras fel. Men vems är det då? Aja, då får man tagga till på tisdag då!
 
Tog denna bilden från Emmas blogg. http://photoodreams.blogg.se/

Ska jag börja blogga igen? Kan inte bestämma mig...

DATUM:2013-01-13 TID: 15:47:37
Måste erkänna att ibland blir jag extremt sugen på att slänga in ett inlägg. Men frågan är om jag hinner med det, jag hoppas att jag gör det. Kan sitta hur länge som helst och kolla på inlägg som jag skrev för så länge sen, tänka tillbaka på minnerna och le. Så ja, det är nog värt att göra ett försök. 
 
På tal om något annat så ska jag snart åka till Partille och spela match. Spelade nere i Halmstad med juniorerna igår med det gick intne så bra som vi hade hoppats, så idag ska det allt gå bra med A-flick! Uppdaterar när jag kommer hem!

RSS 2.0